Hoelang is de taart in pot houdbaar?

De Taart in pot is wel 3 maanden houdbaar, maar voor die tijd heeft iemand hem vast al stiekem opgegeten.

Kan ik mijn bestelling ook ergens ophalen?

Jaa, het is mogelijk om je bestelling op te halen bij ons hoofdkantoor op de Da Costastraat 2 hs, 1053 ZB Amsterdam. Graag eerst even telefonisch contact opnemen via: 020-4866980 dan zorgen wij dat er iemand aanwezig is. Mocht je spontaan langs willen komen om een taart te kopen? Houd er rekening mee dat we helaas (nog) geen pinautomaat hebben.

Hoe lang duurt de levering?

De levering van onze taarten in potten duurt 1-2 werkdagen. Mocht je een spoedverzending wensen, stuur ons even een mailtje zodat we de mogelijkheden kunnen checken.

Hoe moet ik een bestelling annuleren?

Bij voorkeur annuleer je de bestelling door te bellen naar +31 (0)20-4866980. Natuurlijk kun je ons ook mailen, je ontvangt direct antwoord nadat wij je annuleringsmail hebben ontvangen.

Kunnen de taartjes naar het buitenland verzonden worden?

Dat is zeker mogelijk want we willen natuurlijk de hele wereld “sweeter” maken. Momenteel kunnen we dit helaas nog niet via onze webshop afhandelen. Neem ook hiervoor graag rechtstreeks contact met ons op. Samen kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden. De kosten zijn mede afhankelijk van de plaats van bestemming.

Voor hoeveel personen is 1 taart in pot?

We hebben een kleine Taart in pot (370 ml inhoud) en een grote (580 ml). Onze 370 ml pot is prima geschikt voor twee personen: bij koffie/thee, als toetje of gewoon tussendoor. De grote pot is meer iets voor 3-4 personen. Hoe dan ook: je zult het altijd jammer vinden als ie op is.

Hoe worden de taarten van taartinpot.nl gemaakt?

De taartjes worden in de weckpotten gebakken. Vervolgens wordt de pot afgesloten met een rubberen ring en een deksel. Door het aansluitende vacuüm proces hoeven er geen conserveringsmiddelen te worden gebruikt voor de houdbaarheid. Wij bakken uitsluitend met verse voedingsmiddelen; eipoeder of melkpoeder komen niet voor in onze bereiding. Ondanks de zorgvuldige hygiëne en hoogwaardige ingrediënten kunnen in zeer zeldzame gevallen afwijkingen voorkomen. Mochten er toch klachten zijn, zullen wij uiteraard de taart vervangen voor een nieuwe taart.

Overige vragen

Heb je andere vragen over Taart in pot? Vraag het ons gerust door te mailen naar contact@taartinpot.nl. Wij mailen je zo snel mogelijk terug met het antwoord op je vraag!