Al vroeg ontwikkelt de Spaanse Paris haar passie voor bakken en koken . Haar familie zit al generaties in de voedingsindustrie. De Daportas bouwen wijn aan, kweken zeevruchten en beheren eigen restaurants en bakkerijen. Alle recepten voor Taart in pot zijn gemaakt door Paris, waarbij sommige oude familie recepten zijn gebruikt als basis. Samen met het team zijn er verschillende smaken en variaties verfijnd. Paris inspireerde de slogan “Making the world a sweeter place” en haar profiel is zelfs verwerkt in het logo.

Evaristo is de geestesvader van Taart in pot. Hij heeft samen met het team de identiteit en het uiterlijk gecreëerd. Hij gebruikt zijn creativiteit bij het decoreren en fotograferen van onze thema taartjes. Evaristo is ook Spaans en hij is de broer van Paris.

Sebastian regelt de verkoop en marketing van Taart in pot. Door zijn ervaring in de detailhandel, kennis over de Nederlandse markt en zijn liefde voor lekkernijen, kwam hij met het originele idee om Taart in pot op de markt te brengen.