Een uniek relatiegeschenk met een taart in een pot

Zorg voor een eetbaar relatiegeschenk met onze taart in pot en maak een onvergetelijke indruk. Je personaliseert eenvoudig uw taart, zodat uw bedrijfsidentiteit goed naar voren komt. Op de potjes is er ruimte voor twee etiketten, namelijk een groot rond etiket op de deksel en/of een vierkant etiket op de zijkant. Laat je bedrijf écht opvallen met een origineel en eetbaar relatiegeschenk en weet jouw relaties te verassen met een taart.

Een speciaal concept voor uw relatiegeschenk als taart in pot

In samenwerking met onze klanten ontwikkelen wij ook complete, creatieve cadeauconcepten rondom een taart in pot. Zo voegen we in overleg extra kaarsjes, slingers, bloembollen en potgrond (voor hergebruik van de potjes), borrelnootjes en dergelijke toe aan het concept. Heb je een speciale wens of een ander idee voor een eetbaar relatiegeschenk? Laat het ons weten! Het is ook mogelijk om bijbehorend drukwerk zoals flyers, visitekaartjes of postkaarten te regelen en bij je taart in pot te voegen. Je levert een ontwerp aan of laat deze maken door onze grafische ontwerpers.

ONZE KLANTEN

Verpakking van uw verrassing

Een eigen speciale verpakking maakt jouw bestelling bij Taart in Pot een extra bijzonder geschenk. We bieden verschillende papiersoorten, lintjes in diverse kleuren en cadeauverpakkingen van hoogwaardige kwaliteit aan. De verpakking wordt naar wens afgestemd op jouw huisstijl. Het is uiteraard ook mogelijk de verpakkingen te laten bedrukken.

De verzending van uw eetbaar relatiegeschenk

We sturen de taart in pot-pakketten kant-en-klaar per post naar je toe, zodat je deze zelf kunt afleveren. Uiteraard is het ook mogelijk om de complete mailing voor je te verzorgen, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt. In overleg ontvang je een overzicht van alle track-and-tracecodes, zodat je de verzending altijd kunt monitoren. Wij hebben enkel een Excellijst met de adressen en een gewenste datum van aflevering bij jouw klanten/contacten nodig om dit te realiseren.

Doe inspiratie op in onze webshop en bestel een eetbaar relatiegeschenk

Zorg voor een onvergetelijk en eetbaar relatiegeschenk en neem contact met ons op om jouw taart in pot te bestellen. We zijn telefonisch bereikbaar via 020 4866980 of per e-mail via contact@taartinpot.nl.