Geef een eetbaar relatiegeschenk cadeau met onze taart in pot en maak een onvergetelijke indruk op jouw zakenrelaties. Je personaliseert eenvoudig een taart, zodat jouw bedrijfsidentiteit goed naar voren komt. Op de potjes is er ruimte voor twee etiketten, namelijk een groot rond etiket op de deksel en/of een vierkant etiket op de zijkant. Laat je bedrijf écht opvallen met een origineel en eetbaar relatiegeschenk en verras jouw relaties met een taart van Taart in Pot.

Een speciaal concept voor uw relatiegeschenk als taart in pot

In samenwerking met onze klanten ontwikkelen wij complete, creatieve cadeauconcepten rondom een taart in pot. Zo voegen we in overleg extra kaarsjes, slingers, bloembollen en potgrond (voor hergebruik van de potjes) en borrelnootjes toe aan het geschenk. Heb je een speciale wens of een ander idee voor een eetbaar relatiegeschenk? Laat het ons weten! Het is ook mogelijk om bijbehorend drukwerk zoals flyers, visitekaartjes of postkaarten te regelen en bij je taart in pot te voegen. Je levert een ontwerp aan of laat deze maken door onze grafische ontwerpers wanneer je online taartjes bestelt als relatiegeschenk.

ONZE KLANTEN

Verpakking van uw verrassing

Een eigen speciale verpakking maakt jouw bestelling bij Taart in Pot een extra bijzonder geschenk. We bieden verschillende papiersoorten, lintjes in diverse kleuren en cadeauverpakkingen van hoogwaardige kwaliteit aan. De verpakking wordt naar wens afgestemd op jouw huisstijl. Het is uiteraard ook mogelijk de verpakkingen te laten bedrukken.

De verzending van uw eetbaar relatiegeschenk

We sturen de taart in pot-pakketten kant-en-klaar per post naar je toe, zodat je deze zelf aflevert. Uiteraard is het ook mogelijk voor een complete verzending te kiezen, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt. In overleg ontvang je een overzicht van alle track-and-trace-codes, zodat je de verzendingen altijd volgt. Wij hebben enkel een Excellijst met de adressen en een gewenste datum van aflevering bij jouw klanten of contacten nodig om dit te realiseren.

Bestel een eetbaar relatiegeschenk

Zorg voor een onvergetelijk en eetbaar relatiegeschenk en neem contact met ons op om jouw gepersonaliseerde taart in pot te ontwerpen en te bestellen. We zijn telefonisch bereikbaar via 020 4866980 of per e-mail via contact@taartinpot.nl en helpen je graag met het realiseren van dit unieke relatiegeschenk.