In onze webshop bestel je een heerlijke cake in een weckpot als cadeautje, beterschapswens of om zomaar te geven. We bakken de cake in een speciale weckpot en verpakken deze vervolgens vacuüm, waardoor ze tot drie maanden goed blijven, zonder dat ze daarbij gekoeld hoeven te worden. Vervolgens versturen we jouw verrassing naar de ontvanger, die de taart alleen nog maar hoeft te decoreren met onze versieringen.

  • Lang houdbaar
  • Duurzaam verpakt
  • Snelle levering
Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Een duurzaam cadeau met onze cake in een weckpot

Taart in Pot bakt verschillende soorten boodschaptaartjes. Zo vind je eenvoudig een geschikt thema voor jouw zoete cadeau. Ook neem je gemakkelijk contact met ons op om de andere mogelijkheden voor jouw ideale taart in pot te bespreken, we helpen je namelijk graag. Onze cake decoreer je eenvoudig met de versieringen die bij je pakket zijn gevoegd. De cake in weckpot bakken we vers en is kant-en-klaar te nuttigen. Na het openen, versieren en opeten van je gebakje gebruik je de pot eenvoudig in de keuken als voorraadpot of voor onze speciale weckrecepten.

Bestel jouw persoonlijke cake in weckpot

Ontdek de taartjes in potten in onze webshop, zoals onze potjes beterschap of potjes liefde, en plaats jouw bestelling eenvoudig online. We verzenden in heel Nederland via PostNL en garanderen een levering binnen één of twee dagen. Voor vragen kun je contact opnemen met onze locatie in Amsterdam. We zijn telefonisch te bereiken via 020 4866980 of per e-mail via contact@taartinpot.nl.