In onze webshop bestel je een heerlijke cake in een weckpot als cadeautje, beterschapswens of om zomaar te geven. Wij van Taart in Pot bakken de cake in een speciale weckpot en verpakken deze vervolgens vacuüm, waardoor ze tot drie maanden goed blijven, zonder dat ze daarbij gekoeld hoeven te worden. Vervolgens versturen we jouw verrassing naar de ontvanger, die de taart alleen nog maar hoeft te decoreren met onze versieringen.

  • ✔Lang houdbaar
  • ✔Duurzaam verpakt
  • ✔Snelle levering

Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Een duurzaam cadeau met onze cake in een weckpot

Wij bakken verschillende soorten boodschaptaartjes om online te bestellen. Zo vind je eenvoudig een geschikt thema voor jouw zoete cadeau. Onze cake decoreer je eenvoudig met de versieringen die bij je pakket zijn gevoegd. De cake in weckpot bakken we vers en is kant-en-klaar te nuttigen. Na het openen, versieren en opeten van je gebakje gebruik je de pot eenvoudig in de keuken als voorraadpot of voor onze speciale weckrecepten.

Bestel jouw persoonlijke cake

Bestel jouw persoonlijke cake in een weckpot als bijzonder geschenk voor jouw dierbare. Ontdek ook de taartjes in potten in onze webshop, zoals onze potjes beterschap en plaats jouw bestelling eenvoudig. We verzenden in heel Nederland via PostNL en garanderen een levering binnen één of twee dagen.