Een goed gevuld notentaartje kun je in onze webshop bestellen. Geniet van een mix van amandelnoten, hazelnoten, walnoten, Braziliaanse noten en cashewnoten samengevoegd in een luchtig taartje. Doordat de notentaartjes vacuüm worden verpakt, zijn deze tot wel drie maanden houdbaar. Wedden dat je er niet zo lang vanaf kunt blijven? De notentaartjes bereiden wij bij Taart in Pot vers en verpakken we in een feestelijk pakket met decoratiemateriaal en een persoonlijke boodschap die je zelf opstelt.

  • ✔Lang houdbaar
  • ✔Duurzaam verpakt
  • ✔Snelle levering

Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Een notentaartje bestellen in duurzame verpakking

Wij bakken alle taartjes vers in onze potjes, waardoor je profiteert van een lange houdbaarheid én een duurzame verpakking. Wanneer je je taartje op hebt, gebruik je je weckpot in de keuken om heerlijke recepten mee te maken. Het bestellen van jouw notentaartje doe je eenvoudig online. Kies het formaat en de decoratie voor je taartje en ontvang binnen één of twee dagen je gebakje thuis. De taartjes zijn kant-en-klaar, dus na ontvangst hoef je alleen nog maar je gebakje te versieren en geniet je meteen van jouw notentaartje. Een taartje online bestellen is ook leuk om een collega, familielid of vriend mee te verwennen!

Plaats de bestelling van het notentaartje

Jouw notentaartje kun je eenvoudig bij ons bestellen. Hier vind je ook speciale themataartjes, zoals een potje beterschap of een geschenk voor je zakelijke relatie. De bestelling van het notentaartje komt binnen één of twee dagen bij de ontvanger per post aan. Jij ontvangt een track-and-trace-code om het cadeau te volgen.