Een goed gevuld notentaartje kun je in onze webshop bestellen. Geniet van een mix van amandelnoten, hazelnoten, walnoten, Braziliaanse noten en cashewnoten samengevoegd in een luchtig taartje. Doordat de notentaartjes vacuüm worden verpakt, zijn deze tot wel drie maanden houdbaar. Wedden dat je er niet zo lang vanaf kunt blijven? De notentaartjes bereiden we vers en verpakken we in een feestelijk pakket met decoratiemateriaal en een persoonlijke boodschap die je zelf opstelt.

  • Lang houdbaar
  • Duurzaam verpakt
  • Snelle levering
Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Een notentaartje bestellen in duurzame verpakking

Taart in Pot bakt alle taartjes vers in onze weckpotjes, waardoor je profiteert van een lange houdbaarheid én een duurzame verpakking. Wanneer je je taartje op hebt, gebruik je je weckpot in de keuken om heerlijke recepten mee te maken. Het bestellen van jouw notentaartje doe je eenvoudig online. Kies het formaat en de decoratie voor je taartje en ontvang binnen één of twee dagen je gebakje thuis. De taartjes zijn kant-en-klaar, dus na ontvangst hoef je alleen nog maar je gebakje te versieren en geniet je meteen van jouw notentaartje. Ook leuk om een collega, familielid of vriend mee te verwennen!

Plaats je bestelling online

Voor het bestellen van jouw notentaartje in pot bezoek je onze webshop. Hier vind je ook speciale themataartjes, zoals een potje beterschap of een geschenk voor je zakelijke relatie. Bij vragen of advies neem je contact met ons op. Mail ons via contact@old.taartinpot.nl of bereik ons telefonisch via 020 4866980. We helpen je graag. Je haalt je bestelling ook op onze locatie in Amsterdam, maak dan even een afspraak.