Zorg voor een unieke verrassing aan de deur door een taart per post te versturen. Wat is er nu leuker dan een vrolijk pakket ontvangen met een lekkere taart in een smaakvolle verpakking? Onze taarten in potten zijn uniek. We bakken onze gebakjes vers in een weckpot en verpakken ze vacuüm. Hierdoor zijn ze tot drie maanden houdbaar. Wees niet bang dat de ontvanger nog de keuken in moet, want de taarten zijn kant-en-klaar en hoeven alleen nog maar gedecoreerd te worden. De weckpotten en verpakkingen zijn herbruikbaar en recyclebaar. Genoeg redenen om jouw taart per post te versturen.

  • Lang houdbaar
  • Duurzaam verpakt
  • Snelle levering

Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Een ruime keuze om een taart per post te versturen

In onze webshop bestel je verschillende smaken en soorten boodschappentaartjes voor verschillende gelegenheden. Zo doe je eenvoudig een taart cadeau of personaliseer je een relatiegeschenk. Kun je jouw ideale thema of smaak niet vinden? Taart in Pot helpt je graag om jouw perfecte taart samen te stellen. Voor verjaardagen, felicitaties, beterschapswensen of aardigheidjes kun je zo altijd jouw perfecte taartje per post versturen. Profiteer van onze snelle levering en persoonlijke service en verstuur het leukste cadeautje aan de deur.

Plaats jouw bestelling online en verstuur jouw taart per post

Bezoek onze webshop en bekijk onze verschillende gebakjes of lees onze tips en tricks voor het gebruik van onze weckpotjes of het decoreren van je taart. Neem contact met ons op als je vragen hebt. We zijn telefonisch te bereiken via 020 4866980 of per e-mail via contact@taartinpot.nl. Je kunt ook een afspraak maken op onze locatie in Amsterdam.