Zorg voor een unieke verrassing aan de deur door een taart per post te versturen. Wat is er nu leuker dan een vrolijk pakket ontvangen met een lekkere taart in een smaakvolle verpakking? Onze taarten in potten zijn uniek. Wij van Taart in Pot bakken onze gebakjes vers in een weckpot en verpakken ze vacuüm. Hierdoor zijn ze tot drie maanden houdbaar. Wees niet bang dat de ontvanger nog de keuken in moet, want de taart via post is kant-en-klaar en hoeft alleen nog maar gedecoreerd te worden. De weckpotten en verpakkingen zijn herbruikbaar en recyclebaar. Genoeg redenen om jouw taart per post te versturen.

  • ✔Lang houdbaar
  • ✔Duurzaam verpakt
  • ✔Snelle levering

Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Een ruime keuze om een taart per post versturen

Bij ons bestel je verschillende smaken en soorten boodschappentaartjes online voor verschillende gelegenheden. Zo doe je eenvoudig een taart cadeau voor de volgende gelegenheden:

Kun je jouw ideale thema of smaak voor de taart per post niet vinden? Wij helpen je graag om jouw perfecte taart samen te stellen.

Plaats jouw bestelling online en verstuur jouw taart naar keuze

Bestel de taart naar keuze om hem per post te versturen. Profiteer van onze snelle levering en persoonlijke service bij de taart als cadeau om via de post op te sturen. De gelukkige ontvangt het pakketje over één of twee dagen na het plaatsen van jouw bestelling. Hij of zij gaat vervolgens met onze decoratietips aan de slag om de taart prachtige te versieren.