Geniet van een heerlijke lekkernij door onze Marmorkuchen te bestellen. De Marmorkuchen wordt bij Taart in Pot gemaakt volgens een Duits recept met de zachte smaak van vanille en de zoete smaak van chocolade. Deze heerlijke marmercake is ook een leuk cadeau om een vriend of vriendin mee te verrassen!

  • ✔Lang houdbaar
  • ✔Duurzaam verpakt
  • ✔Snelle levering

Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Een houdbare Marmorkuchen bestellen in duurzame pot

De marmorkuchencake bakken wij vers en verpakken we vacuüm in een pot, waardoor deze maar liefst drie maanden houdbaar blijft. Bij de bestelling van de Marmorkuchen kies je zelf de gewenste afmetingen en decoratie. Nadat je de kant-en-klare cake hebt ontvangen, versier je hem gelijk zodat je er snel van kunt genieten. De Marmorkuchencake is ook een bijzonder geschenk voor verschillende gelegenheden, zoals:

Of geef de cake cadeau als een potje liefde om iemand kracht te geven in een moeilijke tijd.

Plaats de bestelling van jouw Marmorkuchencake

De Marmorkuchen kun je eenvoudig bij ons bestellen. De bestellingen van de Marmorkuchen worden vervolgens door ons via PostNL verzonden en binnen één of twee dagen bij jou thuisbezorgd. Het is bij ons ook mogelijk om taartjes online te bestellen. Voor welke lekkernij jij ook kiest, met onze decoratietips wordt het versieren gegarandeerd een feest.