Geniet van een heerlijke lekkernij door onze Marmorkuchen te bestellen. De Marmorkuchen is gemaakt volgens een Duits recept met de zachte smaak van vanille en de zoete smaak van chocolade. Kies de afmeting, gewenste decoratie en ontvang de Marmorkuchen binnen één of twee dagen thuis. De kant-en-klare taart in pot leveren we met decoratiematerialen. Na ontvangst versier je je Marmorkuchen, zodat je meteen van jouw taartje kan genieten. Deze heerlijke marmercake is ook een leuk cadeau om een vriend of vriendin mee te verrassen!

  • Lang houdbaar
  • Duurzaam verpakt
  • Snelle levering
Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Een houdbare Marmorkuchen bestellen in duurzame pot

We bakken onze taartjes vers in een weckpot en verpakken het gebakje vacuüm, waardoor deze tot drie maanden houdbaar blijft. Wedden dat je hem niet zo lang wil bewaren? Naast de Marmorkuchen hebben we nog verschillende andere taartjes die je eenvoudig online bestelt. Denk bijvoorbeeld aan onze fruittaartjes of gefeliciteerd-taartjes. Voor iedere gelegenheid vind je bij ons de geschikte taart.

Ga naar onze webshop om jouw Marmorkuchen te bestellen

Voor het bestellen van een Marmorkuchen in pot bezoek je onze webshop. Neem contact met ons op bij vragen of als je op zoek bent naar meer informatie over ons bedrijf. Dit kan telefonisch via 020 4866980 of per e-mail via contact@taartinpot.nl. We helpen je graag en adviseren waar nodig. Je pakket is ook op afspraak af te halen op onze locatie in Amsterdam.