Je geliefde, vriend, vriendin of familielid verwen je met een overheerlijk potje liefde. Laat de ontvanger van een lekker kant-en-klaar gebakje genieten, die hij of zij ook nog eens eenvoudig bewaart. Taart in Pot bakt het taartje in een speciale weckpot en verpakt deze vervolgens vacuüm. Hierdoor blijft het taartje drie maanden houdbaar. De ervaring leert echter dat je je taartje nooit zo lang bewaart. Het potje is makkelijk her te gebruiken voor recepten of als voorraadpot. Een potje liefde is daarom het perfecte duurzame cadeau!

  • Lang houdbaar
  • Duurzaam verpakt
  • Snelle levering
Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Verwen iemand met een potje liefde

Neem een kijkje in onze webshop en bestel jouw taartje online. Kies het formaat en vrolijke versiering en schrijf een liefdevolle boodschap. Taart in Pot, gevestigd in Amsterdam, bakt jouw taartje vers en verpakt de taart in pot met decoratieartikelen en een kaartje in smaakvolle organzazakjes. Je profiteert bij ons van een snelle levering. De ontvanger krijgt jouw potje liefde binnen één of twee dagen aan de deur geleverd. Het taartje is kant-en-klaar, dus na ontvangst is het alleen nog maar een kwestie van decoreren en genieten.

Plaats je bestelling en zorg voor een smakelijke verrassing

Neem een kijkje in onze webshop om jouw bestelling te plaatsen. Wil je naast een potje liefde iemand beterschap wensen of feliciteren met onze gefeliciteerd-taart? Profiteer van ons uitgebreide assortiment en zorg voor jouw perfecte taart in pot. Voor vragen of meer informatie over ons zijn we telefonisch te bereiken via 020 4866980 of per e-mail via contact@taartinpot.nl.