Je geliefde, vriend, vriendin of familielid verwen je met een hartverwarmend potje liefde. Laat de ontvanger van een lekker kant-en-klaar gebakje genieten, die hij of zij ook nog eens eenvoudig bewaart. Taart in Pot bakt het taartje in een speciale weckpot en verpakt deze vacuüm, hierdoor blijft het taartje drie maanden houdbaar.

  • ✔Lang houdbaar
  • ✔Duurzaam verpakt
  • ✔Snelle levering

Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Verwen iemand met een potje liefde

Neem een kijkje in onze webshop en bestel jouw taartje online. Kies het formaat, vrolijke versiering en schrijf een liefdevolle boodschap. Wij bakken jouw taartje vers en verpakken de taart in een pot met decoratieartikelen en een kaartje in smaakvolle organzazakjes. Na ontvangst van de taart als cadeau is het voor jouw dierbare alleen nog maar een kwestie van decoreren en genieten. Bij het bestellen van deze hartverwarmende verrassing heb je keuze uit meerdere soorten taartjes, namelijk:

Nadat de taart op is, is het potje makkelijk her te gebruiken voor recepten of als voorraadpot. Een potje liefde is daarom het perfecte duurzame cadeau!

Plaats je bestelling en zorg voor een hartverwarmende verrassing

De bestellen voor jouw dierbare plaats je eenvoudig. Wil je naast een potje liefde iemand beterschap wensen of feliciteren met onze taarten? Profiteer van ons uitgebreide assortiment en geef een perfecte taart in pot als cadeau. De gelukkige ontvangt zijn of haar cadeau binnen twee dagen en versiert hem prachtig met onze decoratietips.