Niets is leuker dan een echte gefeliciteerd-taart te ontvangen op je verjaardag. Om een familielid, collega of vriend origineel te feliciteren, verras je hem of haar met een taart in pot. De jarige job ontvangt thuis zijn taart in pot met jouw persoonlijke boodschap, decoraties en versierinstructie. De taarten van Taart in Pot zijn kant-en-klaar en hoeven daarom niet meer gebakken te worden. Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is de taart decoreren en genieten van een heerlijk verjaardagscadeau.

  • Lang houdbaar
  • Duurzaam verpakt
  • Snelle levering
Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Origineel feliciteren met een gefeliciteerd-taart

Een gefeliciteerd-taart wordt vacuüm verpakt in een weckpot en blijft daarom tot wel drie maanden houdbaar, mits deze koel en donker wordt bewaard. De weckpot is na het nuttigen van de taart her te gebruiken in de keuken. Zo hebben we verschillende weckrecepten op onze website staan. Je kiest het formaat van je taart en bijpassende decoratie. Naast de gefeliciteerd-taart kun je iemand ook origineel feliciteren met een Marmorkuchen of een potje liefde. Voor een echt originele verrassing ontwerpen we ook gepersonaliseerde taarten. Je neemt dan contact met ons op en wij zorgen voor een persoonlijke cake om de jarige job mee te verrassen.

Bestel jouw gefeliciteerd-taart

Doe inspiratie op in onze webshop en plaats jouw bestelling om iemand origineel te feliciteren. Je geniet bij ons van een snelle levering. Je verwacht je pakket daarom binnen één of twee dagen al aan de deur. Voor advies of vragen bel of mail je naar onze locatie in Amsterdam. We zijn telefonisch bereikbaar via 020 4866980 of per e-mail via contact@taartinpot.nl.