Niets is leuker dan een echte gefeliciteerd-taart ontvangen op je verjaardag. Om een familielid, collega of vriend origineel te feliciteren, verras je hem of haar met een taart in pot. De jarige job ontvangt thuis zijn taart in pot met jouw persoonlijke boodschap, decoraties en versierinstructie. De taarten van Taart in Pot zijn kant-en-klaar en hoeven daarom niet meer gebakken te worden. Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is de taart decoreren en te genieten van een heerlijk verjaardagscadeau.

  • ✔Lang houdbaar
  • ✔Duurzaam verpakt
  • ✔Snelle levering

Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Origineel feliciteren met een gefeliciteerd-taart

Een gefeliciteerd-taart wordt vacuüm verpakt in een pot en blijft daarom tot wel drie maanden houdbaar, mits deze koel en donker wordt bewaard. De weckpot is na het nuttigen van de taart her te gebruiken in de keuken. Zo hebben we verschillende weckrecepten op onze website staan. Bij het bestellen van de taart voor een felicitatie kies je het formaat en bijpassende decoratie. Naast de gefeliciteerd-taart is ook onze Marmorkuchencake een originele felicitatie. Voor welke variant je ook kiest, een taart als cadeau op de verjaardag van jouw dierbare is gegarandeerd een succesvolle manier om iemand origineel te feliciteren.

Bestel jouw taart naar keuze als originele felicitatie

Wie ga jij origineel feliciteren door een online taartje te bestellen? Plaats je bestelling voor bijvoorbeeld het gefeliciteerd-chocotaartje bij ons en profiteer van een snelle levering via PostNL. Binnen één of twee werkdagen ontvangt de jarige job zijn of haar cadeau al via de post. De gelukkige hoeft zijn of haar kant-en-klare taartje alleen nog maar te versieren en daarna te genieten van deze taart als felicitatie.