Een bijzonder en smakelijk chocoladetaartje bestellen doe je in onze webshop. Maak een vriend, vriendin, familielid of collega blij met dit zoete cadeau. Bij Taart in Pot verpakken wij het chocoladetaartje vacuüm, waardoor jouw verrassing tot wel drie maanden houdbaar blijft. Naast het taartje van chocolade, ontvangt jouw dierbare ook een decoratiepakket en instructies om het taartje feestelijk te versieren.

  • ✔Lang houdbaar
  • ✔Duurzaam verpakt
  • ✔Snelle levering

Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Een persoonlijk en duurzaam chocoladetaartje bestellen

Bij ons heb je de keuze uit verschillende themataartjes om online te bestellen. De afmeting en decoraties voor jouw chocoladetaartje kies je zelf. Staat jouw gewenste thema er niet bij? Geen probleem, wij personaliseren de bestelling van jouw chocoladetaartje graag. Jouw boodschap drukken we op een mooi kaartje. Het taartje is kant-en-klaar en kan door de ontvanger snel worden opgegeten. Hij of zij decoreert het chocoladetaartje en geniet er dus gelijk van. Naast chocolade, bieden wij ook de volgende smaken taartjes aan:

Zo is er voor ieder zijn smaak wel een geschikt cadeau te vinden.

Plaats jouw bestelling van het chocoladetaartje

Voor wie ga jij het heerlijke chocoladetaartje bestellen? Wij bakken jouw taartje vers en leveren deze binnen één of twee dagen via PostNL door heel Nederland. De ontvanger van jouw geschenk adviseren wij graag met onze decoratietips. Zo wordt dit bijzondere geschenk gegarandeerd een feest!