Door een vanilletaartje te bestellen, maak je iedereen blij. Met de klassieke en zachte smaak zorg je voor een aangename en vooral smaakvolle verrassing. Door onze unieke wijze van verpakken in onze weckpotjes blijft het vanilletaartje tot drie maanden goed, zonder dat dit gekoeld hoeft te worden. Ook is het potje herbruikbaar. Het bestellen van een vanilletaartje bij Taart in Pot is daarom ook nog eens een duurzame keuze!

  • Lang houdbaar
  • Duurzaam verpakt
  • Snelle levering
Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Eenvoudig jouw vanilletaartje bestellen

Bezoek onze webshop en kies het formaat en de versiering van jouw vanilletaartje. Schrijf jouw persoonlijke boodschap voor de ontvanger en plaats je bestelling. Wij bakken het vanilletaartje vers en verpakken de taart in pot met decoratieartikelen en een leuke kaart, waarop de ontvanger jouw boodschap en de decoratie-instructie leest. De ontvanger profiteert van onze snelle levering en krijgt het pakketje binnen één of twee dagen na jouw bestelling thuisbezorgd. Het is dan alleen nog een kwestie van even versieren en genieten. De taart in pot is erg leuk om zomaar te geven, maar ook uitermate geschikt om cadeau te doen.

Bezoek onze webshop om jouw vanilletaartje te bestellen

Kijk rustig rond in onze webshop en doe inspiratie op. Bekijk bijvoorbeeld onze fruittaartjes of tips en tricks en plaats je bestelling eenvoudig online. Bij vragen kun je contact met onze locatie in Amsterdam opnemen, telefonisch via 020 4866980 of per e-mail via contact@taartinpot.nl.