Door een vanilletaartje te bestellen, maak je iedereen blij. Met de klassieke en zachte smaak zorg je voor een aangename en vooral smaakvolle verrassing. Door onze unieke wijze van verpakken in onze weckpotjes blijft het vanilletaartje tot drie maanden goed, zonder dat dit gekoeld hoeft te worden. Ook is het potje herbruikbaar. Het bestellen van een vanilletaartje bij Taart in Pot is daarom ook nog eens een duurzame keuze!

  • ✔Lang houdbaar
  • ✔Duurzaam verpakt
  • ✔Snelle levering

Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Eenvoudig jouw vanilletaartje bestellen

Bij de bestelling van het vanilletaartje kies je het formaat, de versiering en schrijf je een persoonlijke boodschap voor de ontvanger van het taartje. Wij bakken het vanilletaartje vers en verpakken de taart in pot met decoratieartikelen en een leuke kaart, waarop de ontvanger jouw boodschap en de decoratie-instructie leest. Naast de smaak vanille, bieden wij ook de volgende smaken taartjes aan:

De ontvanger van het taartje naar keuze profiteert van onze snelle levering en krijgt binnen één of twee dagen na jouw bestelling de taart per post. Het is dan alleen nog een kwestie van even versieren en genieten.

Bestel een heerlijk vanilletaartje

Voor wie ga jij ons smakelijke vanilletaartje bestellen? Plaats de bestelling van het vanilletaartje eenvoudig bij ons, wij verzenden het cadeautje via PostNL en jij ontvangt een track-and-trace-code om het pakketje te volgen. De ontvanger geniet niet alleen van het taartje, maar hergebruikt het potje ook met onze weckrecepten. Kortom, genoeg redenen om een heerlijk taartje online te bestellen.