Zorg voor een frisse verrassing door een citroentaartje in onze webshop te bestellen. We bakken onze citroentaartjes vers en verpakken deze vacuüm in onze weckpotjes, waardoor deze tot drie maanden goed blijven. Een uitstekend cadeau om iemand blij mee te maken. Kies een leuk thema, passende decoratie en schrijf een persoonlijke boodschap. De ontvanger krijgt de taart in pot binnen één of twee dagen bezorgd in een vrolijk pakket met een kant-en-klare citroentaart, decoratie én jouw persoonlijke kaartje. Even versieren en dan genieten!

  • Lang houdbaar
  • Duurzaam verpakt
  • Snelle levering
Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Een citroentaartje bestellen als frisse verrassing

Bij Taart in Pot, gevestigd in Amsterdam, vind je diverse smaken en thema’s om de geschikte taart in pot te vinden. Naast het bestellen van een citroentaartje, kun je bij ons ook vanilletaartjes of chocoladetaartjes kopen, voor de zoetekauwen onder ons. We versturen onze pakketten door heel Nederland via PostNL en garanderen een snelle levering. Als de ontvanger jouw taartje heeft opgegeten, kan de weckpot eenvoudig opnieuw gebruikt worden in de keuken met onze weckrecepten.

Bezoek voor het bestellen van een citroentaartje onze webshop

Doe inspiratie op in onze webshop en bestel jouw citroentaartje om iemand mee te verrassen. Staat er niet bij wat je zoekt? Neem dan contact met ons op voor advies over een mogelijk persoonlijk taartje. Dit kan telefonisch via 020 4866980 of per e-mail via contact@taartinpot.nl.