Geef een frisse verrassing cadeau door een citroentaartje in een pot te bestellen. Wij van Taart in Pot bakken onze citroentaartjes vers en verpakken deze vacuüm in een pot, waardoor het taartje tot drie maanden goed blijft. Bij jouw bestelling kies je een leuk thema, passende decoratie en schrijf je een persoonlijke boodschap aan de ontvanger.

  • ✔Lang houdbaar
  • ✔Duurzaam verpakt
  • ✔Snelle levering

Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Een citroentaartje bestellen als frisse verrassing

Door een citroentaartje te bestellen geef je jouw dierbare een uitstekend cadeau om hem of haar blij te maken. Na het plaatsen van de bestelling van het citroentaartje ontvangt de gelukkige de taart per post binnen één of twee dagen. Naast het citroentaartje krijgt de ontvanger een vrolijk pakket met decoratie om te taart te versieren en een persoonlijk kaartje. Naast het citroentaartje zijn ook de volgende taartjes online te bestellen:

Als de ontvanger jouw taartje heeft opgegeten, kan de weckpot eenvoudig opnieuw gebruikt worden in de keuken met onze weckrecepten.

Bestel het citroentaartje gemakkelijk bij ons

Met welke persoonlijke boodschap ga jij een citroentaartje voor een vriend of vriendin bestellen? Je vindt bij ons diverse thema’s om iemand mee te verrassen. De bestelling van een citroentaartje wordt door ons verzonden via PostNL en met een snelle levering bezorgd door heel Nederland. Zo geniet de ontvanger snel van zijn of haar cadeau.