Verwen een vriend of vriendin, collega of familielid door een houdbaar fruittaartje te bestellen. Taart in Pot bakt verse fruittaartjes in een herbruikbare weckpot. Door deze bijzondere vacuümverpakking blijven onze taartjes drie maanden houdbaar en hoef je ze niet koel te bewaren, hoewel een smakelijk fruittaartje blijft natuurlijk nooit lang op de plank staan.

  • ✔Lang houdbaar
  • ✔Duurzaam verpakt
  • ✔Snelle levering

Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Een fruittaartje bestellen met frisse smaken

Wanneer je jouw fruittaartje in onze webshop gaat bestellen, kies je een afmeting, geschikte decoratie en voeg je jouw persoonlijke bericht toe. Staat jouw gewenste boodschap of decoratie er niet tussen? Dan helpen we je graag jouw taartje naar wens te maken. Na het plaatsen van de bestelling van een fruittaartje, maken wij hier een vrolijk pakket met decoratiematerialen en jouw persoonlijke boodschap van. De ontvanger versiert het kant-en-klare taartje met behulp van onze decoratietips. Je kunt het fruittaartje bijvoorbeeld voor de volgende gelegenheden bestellen:

Naast taartjes vind je bij ons ook Marmorkuchencake in pot.

Bestel het fruittaartje eenvoudig bij ons

Plaats je bestelling van het taartje online bij ons. Je profiteert bij de bestelling van het fruittaartje van een snelle levering via PostNL, waardoor je pakket al binnen één of twee dagen bij de ontvanger aankomt. Zo kan hij of zij snel genieten van het decoreren en het opeten van deze heerlijke taart per post.