Met een taart in pot geef je voor een origineel en eetbaar cadeau. Verwen een vriend, vriendin, familielid, buurvrouw of collega met dit bijzonder smakelijk en eetbaar geschenk. Bij Taart in Pot vind je verschillende boodschaptaartjes en thema’s, zodat je altijd de juiste taart vindt als geschenk om te eten. Zit jouw gewenste thema er niet bij? Geen enkel probleem, je stelt eenvoudig een gepersonaliseerde boodschap bij ons samen.
  • ✔Lang houdbaar
  • ✔Duurzaam verpakt
  • ✔Snelle levering

Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Een taart in pot als een duurzaam cadeau

Bij ons kies je voor een gewenst taartje met thema. Bestel bijvoorbeeld heerlijke notentaartjes. Wil je dit geschenk om te eten cadeau doen voor een verjaardag? Voor deze gelegenheid bieden wij gefeliciteerd-taartjes aan. Bij dit eetbaar geschenk kies je zelf passende decoratie en schrijf een leuke boodschap. Zo wordt jouw taart echt een bijzonder cadeau. Onze taartjes bakken we vers en verpakken we vacuüm, zodat ze drie maanden houdbaar blijven als je ze koel en droog bewaart. Jouw eetbaar geschenk is kant-en-klaar. Na ontvangst is het alleen nog een kwestie van uitpakken, versieren en genieten. Een leuke bijkomstigheid: de weckpot is makkelijk her te gebruiken in de keuken of als vaas voor mooie bloembollen. Een taart in pot is daarmee ook nog eens een duurzaam cadeau!

Verwen iemand met een eetbaar geschenk

Als je ervoor kiest een bestelling bij ons te plaatsen, dan ontvang je je taart per post binnen één of twee dagen. Je verstuurt ook eenvoudig een eetbaar geschenk naar een ontvanger, zodat diegene met een pakket aan de deur verrast wordt. We versturen onze pakketten door heel Nederland via PostNL. Aan de hand van een track-and-trace-code volg je je bestelling.

Geef een origineel, eetbaar cadeau

Ontdek onze taartjes met een boodschap en geef zou een uniek cadeau om te eten aan jouw dierbare. De taartjes zijn eenvoudig online te bestellen en zijn gegarandeerd een verrassing voor de ontvanger. Wist je dat de ontvanger nog vaker kan genieten van dit geschenk om te eten? Met onze weckrecepten gaat hij of zij zelf aan de slag met het klaarmaken van een heerlijke taart.