Met een taart in pot zorg je voor een origineel en eetbaar cadeau. Verwen een vriend, vriendin, familielid, buurvrouw of collega met een bijzonder smakelijk en eetbaar geschenk. Bij Taart in Pot vind je verschillende boodschaptaartjes en thema’s, zodat je altijd de juiste taart kunt vinden om cadeau te doen. Zit jouw gewenste thema er niet bij? Geen enkel probleem. Je profiteert bij ons van persoonlijke service om voor jou het perfecte geschenk samen te stellen.

  • ✔Lang houdbaar
  • ✔Duurzaam verpakt
  • ✔Snelle levering
Heb je vragen of wil je direct bestellen?

Een taart in pot als een duurzaam cadeau

Kies jouw gewenste taartje en thema. Zo bestel je heerlijke notentaartjes en gefeliciteerd-taartjes. Zorg voor een passende decoratie en schrijf een leuke boodschap. Zo wordt jouw taart echt een bijzonder cadeau. Onze taartjes bakken we in een weckpot en verpakken we vacuüm, zodat ze drie maanden houdbaar blijven als je ze koel en droog bewaart. De ontvanger krijgt een volledig pakket met de taart in pot, versieringen en een kaartje met jouw persoonlijke boodschap. Jouw eetbaar geschenk is kant-en-klaar en hoeft niet meer gebakken te worden. Na ontvangst is het enkel nog een kwestie van uitpakken, versieren en genieten. Een leuke bijkomstigheid: de weckpot is makkelijk her te gebruiken in de keuken of als pot voor jouw bloembollen. Een taart in pot is daarmee ook nog eens een duurzaam cadeau!

Verwen iemand met een eetbaar geschenk

Als je ervoor kiest een bestelling bij ons te plaatsen, dan ontvang je je taart per post binnen één of twee dagen. Je verstuurt ook eenvoudig een eetbaar geschenk naar een ontvanger, zodat diegene met een pakket aan de deur verrast wordt. We versturen onze pakketten door heel Nederland via PostNL. Aan de hand van een track-and-tracecode volg je je bestelling. Je kunt je cadeau ook op afspraak ophalen in onze winkel in Amsterdam.

Zorg voor een origineel, eetbaar cadeau en bestel een taart in pot

Ontdek onze boodschaptaartjes in de webshop en zorg voor een heerlijk eetbaar geschenk. Je kunt ons bellen of mailen als je vragen hebt. We zijn telefonisch te bereiken via 020 4866980 of per e-mail via contact@taartinpot.nl.